Contactformulier

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ROUTE & CONTACT

BEZOEK PORK AND POTATOES

Gourmet Market Central Station
Burgemeester Stekelenburgplein 208
5041 SC Tilburg
E: info@porkandpotatoes.nl

PARKEREN EN LOCATIE

Te voet of met de fiets? Pork and Potatoes zit in Gourmet Market Central Station, achter treinstation Tilburg. Loop aan de noordzijde het station uit en ga schuin naar links. Je arriveert dan gelijk bij de Gourmet Market. Naast het pand is een openbare fietsenstalling.

Met de auto? Parkeer bij Parkeergarage Knegtel, Parking Spoorzone 1 of Parking Spoorzone 2. Vanaf deze locaties is het maximaal 6 minuten lopen naar de Gourmet Market.

Je vindt ons aan de rechter kant in de Gourmet Market Central Station, maar kunt overal neerploffen om makkelijk en snel via een QR-code te bestellen. Nieuwsgierig? Kom zeker even aanwaaien voor een praatje en een kijkje in de keuken!

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m zondag
Keuken: van 12.00 tot 22.00 uur.
Gourmet Market Central Station: van 12.00 tot 00.00 uur.

DIT IS PORK AND POTATOES
Opgericht door Marc van den Ende en Thomas Inderfurth. Beide ondernemers die vol zitten met ideeën en barstend van de ideeën. Marc is hét gezicht achter Bogey’s Ribs, waarmee hij onder de oudere generatie bekend is van de beste spareribs van Tilburgs.

Twee ondernemers, twee basisingrediënten en één bak met energie.

Thomas is vooral bekend onder de jongere generatie, van zijn restaurant Eethuis Twintig. De huiskamer van de Piushaven met een kaart vol vegetarische verrassingen.

PORK AND POTATOES

OOK VOOR CATERING

Interesse?